Naručite knjigu

Naručite knjigu „Biram slobodu“ autorke Vesne Teofilović

Cijena knjige je 12 KM + troškovi dostave ili provizije

Knjigu šaljem brzom poštom, a plaćanje pouzećem na teritoriji BiH

Mogućnost slanja i van teritorije BiH, a plaćanje Paypal-om ili preko Western Uniona

 

 

Vesna Teofilović

+38765/456-715
info@vesnateofilovic.comUz knjigu želite

Koliko primjeraka knjige želite?


Riječ autora

„Priroda kiše je uvijek ista, ali od nje raste trnje u pustinji i cvijeće u oazi,“ rekli su Arabljani.

Ova knjiga nastala je iz želje da sa svima vama, koji je budete čitali, podijelim svoj lični put razvoja i promjene i sve ono što može da vama bude od koristi na putu otkrivanja vaše lične istine. Pred vama se nalaze stranice na kojima ćete moći pročitati moja razmišljanja, moja sjećanja na važne trenutke iz mog života koje sam zapisivala i sada ih sa vama dijelim. U svaku priču utkana su moja najtananija, najiskrenija osjećanja. Prepoznaćete negdje vjeru, a negdje nesigurnost i sumnju. Osjetićete i radost i tugu. Shvatićete da je ljudski i smijati se i biti jak, ali i plakati i pokazati strah. Ovo što pišem u svojoj prvoj knjizi sam ja, sa svim svojim vrlinama i slabostima, sa svim svojim uspjesima i bolima. Pred vama su stranice na kojima je riječima oslikana moja duša, moj sistem vrijednosti, moja osjećanja, razmišljanja i ponašanja.

Jedan od osnovnih razloga zbog kojih je dijelim sa vama jeste želja i potreba da podijelivši svoju istinu sa vama, pokažem i vama put da je život lijep i da uvijek možete i svi vi krenuti na put pronalaska smisla i svrhe svog života. U vama se nalazi sve ono što vam je potrebno za srećan i ispunjen život. Potrebno je samo da otkrijete svoju ličnu istinu, da prihvatite sebe sa njom, da se razumijete i da krenete na put ličnog razvoja i promjene.

Najvažnije je da budete spremni za promjenu. Nadam se da ćete čitajući ovu knjigu iz mog primjera uvidjeti kako je svaka promjena moguća. Nadam se da ćete naći motiv i snagu i za svoju promjenu. Ja vam neću reći da je put na koji krećete jednostavan i brz. Ne mogu vam to reći, jer to nije istina. Za svaku promjenu potrebno je i vrijeme i trud, rad na sebi. Ali je promjena moguća. Ona je proporcionalna količini istine koju ste vi spremni da prihvatite. „Svaka osoba mora da odluči koliko istine može da podnese“, rekao je Irvin Yalom.

Kada zagrebete ispod površine sebe, u najdublja svoja sjećanja i osjećanja, kada dođete u kontakt sa nekadašnjim, malim djetetom u vama, suočićete se sa svojim strahovima, bolima, tugama. Međutim, baš tamo gdje vas najviše bude bolilo naći ćete i snagu da krenete na svoj put promjene.

Koračajte hrabro i bezbjedno naprijed. Oslobodite se zastarjelih uvjerenja koja su vas ograničavala, ne dozvoljavajući vam da živite svoj život onako kako vi to želite. Oslobodite se stega prošlosti. Izaberite slobodu.

Ja jesam.

Možete to i vi. Prihvatite sebe takve kakvi jeste. Osluškujte svoja osjećanja, svoje želje. Zagrlite to malo dijete u sebi koje niko, pa ni vi sami, nije već odavno zagrlio, ohrabrio ili utješio. Nađite razumijevanje za svoje postupke. Dozvolite sebi da budete to što jeste.

Čitanjem ove knjige načinili ste prvi korak. Koračajte i dalje. Neka vam ova knjiga bude putevoditeljica. Neka vam pomogne da zavirite u neslućene dubine svoje duše i da otkrijete kako i kojim putem želite da koračate dalje.

Uživajte u svom ličnom rastu. Uživajte u svakom danu i svakoj promjeni. Uživajte i u ovom putovanju.

Osjetite kišu da biste izrasli u cvjetove kakve vi želite.

S ljubavlju i nadom,

Vesna Teofilović

Biram slobodu u Banjaluci

0shares 0 0 0 0 0 Promocija knjige Biram slobodu upriličena je u Narodnoj univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske 30. …

Promocija knjige Biram slobodu u Doboju

0shares 0 0 0 0 0Narodna biblioteka u Doboju je 12. 06. bila organizator promocije knjige „Biram slobodu”, autorke Vesne …

Postavite potrebne granice da biste se zaštitili

0shares 0 0 0 0 0 Priča počinje ushićenjem i radošću zbog par grančica koje su golubovi donosili na moj balkon pokušavajući …