Novosti

Promocija knjige Biram slobodu u Doboju

Narodna biblioteka u Doboju je 12. 06. bila organizator promocije knjige „Biram slobodu”, autorke Vesne Teofilović, koja radi kao pedagog i sertifikovani savjetnik transakcione analize.
Na promociji su o knjizi pored autorke govorili Nenad Simić, novinar i osnivač portala i novina Posavske novosti, Jovo Dimić, učitelj i pjesnik i Ena Teofilović, psiholog i sertifikovani savjetnik TA.

Vesna se prisutnima obratila i istakla da u knjizi nudi čitaocima 65 smjernica i putokaza koji u bilo kojoj životnoj situaciji lakše vode u pravcu rješenja, saznanja i razumijevanja problema.

Prema riječima autorke knjiga je nastala iz njene želje da sa čitaocima podijeli svoj lični put razvoja i promjene i sve ono što može da im bude od koristi na putu otkrivanja lične istine. Čitaoci će u knjizi moći da pročitaju njena razmišljanja, sjećanja na važne trenutke iz njenog života koje je ona zapisivala i koja dijeli sa njima. Knjiga je poziv svim onim ljudima koji su nezadovoljni neki dijelom svog života da promjene ono što ih tišti i sputava.

Ona je istakla da je u svaku priču utkala svoja najiskrenija osjećanja i da čitaocima želi da poruči kroz svoje lično iskustvo, da su oni ti koji treba da porade na sebi, kako bi živjeli bolje i kvalitetnije.

Na promociji su prisustvovali istaknuti pojedinci iz javnog, društvenog i kulturnog života grada Doboja, te brojni građani.
(izvor:rtvdoboj)

Kliknite ovdje da naručite knjigu "Biram slobodu"

Write a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Budite bliski sa sobom

0shares 0 0 0 0 0 Vrijeme je praznika. Napolju studen steže. Stojim u hramu, u svojoj tišini, molim se. Danas je Božić, …

Biram slobodu u Banjaluci

0shares 0 0 0 0 0 Promocija knjige Biram slobodu upriličena je u Narodnoj univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske 30. …

Promocija knjige Biram slobodu u Doboju

0shares 0 0 0 0 0Narodna biblioteka u Doboju je 12. 06. bila organizator promocije knjige „Biram slobodu”, autorke Vesne …